Agustí Porta rep el premi al millor jove artesà alimentari innovador 2019

L'equip d’Embotits i Carns Baridà està molt content de poder celebrar aquest reconeixement

Des de l’any 2003, el DARP (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació) va crear un premi per a fomentar actuacions innovadores que esdevinguin pautes per a millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya i per a guardonar l’esforç dels/de les joves artesans/es alimentaris/àries.

L’Agustí Porta no és només el co-propietari del restaurant El Rastell sinó també un jove carnisser, cansalader i xarcuter que des de fa uns anys es troba al capdavant de la Xarcuteria Pagès, on busca oferir als seus clients un producte artesà i autòcton però mantenint la tradició dels nostres avis.

Aquest 2019, l’Agustí va decidir presentar-se a la convocatòria al premi al millor jove artesà alimentari innovador i li han atorgat. El Govern ha reconegut així la tasca duta a terme per ell, per la seva forma tradicional de treballar i a la vegada innovadora en l’elaboració dels diferents productes.

La dotació de l’accèssit ha estat per Antoni Pons, un jove pastisser i professor de cuina. Els guanyadors dels dos anys anteriors van ser també pastissers. Per tant, l’Agustí Porta ha estat el primer artesà del sector carni que obté el premi en les edicions d’aquests darrers anys.

Tot l’equip d’Embotits i Carns Baridà està molt content de poder celebrar aquest reconeixement i sabem que sense tots vosaltres, això no seria possible. I, per això, us volem donar les gràcies.

Moltíssimes gràcies!!