El proper 14 de març celebrem una nova edició de Botigues al Carrer!, una activitat pensada per mostrar les novetats de la temporada, les noves col·leccions de les botigues i poder promocionar els nostres productes i alhora oferir promocions i ofertes als nostres clients.

Botigues al Carrer es durà a terme al carrer Major, hi haurà botigues que s’exposaran dins els porxos i d’altres a la vorera del carrer.
La coincidència aquest any amb el mercat setmanal de dissabte, farà que les botigues compartim espai amb les parades del mercat durant el matí, però la nostra presència es perllongarà fins les 8 del vespre.

En aquesta edició hi participem més de 20 establiments, amb tota classe de productes: roba, parament de la llar, sabates, alimentació, regals, bijuteria… A més a les 18h, a la cruïlla entre els carrers Major i Fra Andreu Capella, hi haurà una Màsterclass de Body Attack a càrrec de l’Urban Sport La Seu.

Us animem a sortir, passejar, mirar, xerrar, comprar… en una jornada al carrer gaudint de la Seu, la seva gent i el seu comerç.

botigues al carrer