Com tothom sap, cada any TV3 organitza la Marató per fomentar i promoure la recerca biomèdica i per a la sensibilització social sobre les malalties que cada any es tracten.
Enguany la Marató va dedicada al càncer, que és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes, i la segona entre les dones.

El perfum de la Seu

Des de la Seu es realitzen un gran nombre d’activitats per ajudar al recapte de donacions, i la Unió de Botiguers no podia ser menys. Per aquest motiu el dimarts 4 de desembre i el dimecres 12 de desembre, a partir de les 20h a l’Espai Ermengol, es realitzarà un taller de creació de perfums, “Crea el teu propi perfum solidari”, impartit per Eduard Ribó.
Aquesta activitat forma part de la campanya “El perfum de la Seu”, i el seu cost és la voluntat, que anirà íntegrament destinada a la Marató.

Des de l’UBSU s’ha creat una FILA ZERO on tots els que no puguin assistir i vulguin col·laborar rebran un Perfum de la Seu al fer la seva aportació.
Es podrà fer el donatiu d’aquesta FILA ZERO a les guardioles de la Marató als establiments associats participants i la inscripció als tallers a l’Espai Ermengol al telèfon 973 353 057 o al correu electrònic beyou@beyouperfumes.com.

També podràs seguir els tallers en directe per Facebook Live.