Compleix els teus propòsits a Heura Perruqueria i estètica

Comença l'any amb els tractaments d'Heura Perruqueria i Estètica
Els cossos de bikini del juliol, es comencen a treballar al gener. No esperis, comença a complir el teu objectiu amb petits gestos diaris, amb els tractaments que et proposa Heura Perruqueria i Estètica.
heura perruqueria

Tenim totes les eines necessàries per ajudar-te.

La microvibració compresiva és un mètode no invasiu, els principals beneficis de la qual són:

  • La vascularització: Activem la circulació sanguinea de tot el cos, alleugerint el dolor de les cames cansades, millorant l’aspecte de les varius, la millora de la microcirculació tambe comporta una millora significativa de la celulitis.
  • Drenant: Actua sobre el sistema limfàtic, afavorint l’eliminació de liquids.
  • Tonificador: Tonificar la pell és un objectiu desafiant per a moltes persones, especialment per a aquelles que han tingut una pèrdua de pes important. La pell flàccida, a causa de l’envelliment i altres factors externs, apareix en les àrees de les natges, de les cames i dels braços, especialment en les àrees delicades. La Microvibració Compressiva ha estat dissenyada específicament per poder treballar sobre teixits amb problemes de laxitud de la pell amb resultats notables en reafirmar la pell.
  • Reestructurant:  Permet remodelar les zones d’adipositats específiques que son dificils d’eliminar com braços, esquena, abdomen, cames…
  • Antàlgic: Redueix i elimina el dolor, la Microvibració Compressiva es fa servir com a mètode de rehabilitació en cliniques de medicina esportiva.

DIA 8 DE GENER – DIA DE LÀSER

Aquest mes de gener tots els que inicieu un tractament de depilació tindreu un 50% en la primera sessió o cada vegada que comenceu una zona nova.

heura

Però a més a més si porteu un amic els dos gaudireu d’un descompte de 50€ en serveis superiors a 125€ i en els serveis inferiors un descompte de 25€ (Promoció no acumulable amb altres descomptes).

Si tens algun dubte, consulta’ns sense cap compromís.

El dia 8 de gener, és el dia de làser. Reserva ja la teva hora.

PEELING MARIN THALGO

Arriba a Heura el tractament més esperat per a tractar les cicatrius d’acne, les taques, els porus dilatats, línies i arrugues, el to desigual, la falta de lluminositat en la pell…

Heura

La nostra pell necessita ser renovada de manera radical, ja que així, aconseguirem una pell dia rere dia més llisa uniforme i restaurada.

Amb Thalgo France, arriba el llançament mundial, del primer peeling marí, a base d’àcids fermentats, de les algues microestalladas de Thalgo, per a donar una renovació espectacular a la pell sense danyar els teixits.

És el millor moment per a donar a la teva pell el que es mereix.
Els resultats són visibles des del primer tractament.

No t’ho pensis més!

Vine a Heura Perruqueria i Estètica i prova els nostres tractaments.