La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) organitza el diumenge 28 d’octubre, a les 17.30 hores, a la Sala Sant Domènec, la Desfilada de Moda Tardor-Hivern. Diversos establiments de la ciutat presentaran durant l’acte les tendències de la temporada 2018-2019 per a totes les edats, constitucions i estils de vida.

En l’acció comercial es podrà veure roba de carrer, llenceria, sabates, complements, perruqueria, maquillatge i, com a novetat, roba i material esportiu, tant per a dona com per a home, nens, joves i gent gran.

La iniciativa compta amb la implicació d’un total de 15 establiments de la capital urgellenca (Perruqueria Heura, Mendoza Perruquers, X-Pirience, Ritual Look, Lui&Lei, Fina Llenceria, Modes Nina, Xics Moda Infantil, Alça Manela, Calçats Alesca, Bella Corseteria, Dràgora, Celeste, Cualis i Joguets Pepe i Dalda). L’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

La desfilada la presentaran Toñi Cabello i Sergi Cava, mentre que la il·luminació anirà a càrrec de Jan Tomas. En l’esdeveniment també hi col·laboren el fotògraf Carles Castigea, la Floristeria Balbina, Fusteria i Derivats Morales, El Salat del Serafí, Torrons Vicenç, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.