Endospheres Therapy. Promoció a Heura Perruqueria i Estètica

A Heura Perruqueria i Estètica t'oferim un 10% de descompte en el tractament d'Endospheres Therapy, durant el mes de gener.

Aquest més de gener t’oferim un 10% de descompte en el tractament d’Endospheres Therapy, només a Heura Perruqueria i Estètica.

Abans – 510€ (12sessions, 2/setmana)
Ara – 459€

heura

Endosphères Therapy és una tecnologia Made in Italy que estimula la regeneració cel·lular i actua directament sobre les causes de les diferents imperfeccions de cos i rostre. Un tractament sense dolor i sense cirurgia que garanteix resultats visibles des de la primera sessió.
El tractament Total Body d’última generació que permet treballar tot el cos, de cap a el coll, de la cara a l’abdomen i dels glutis als braços, per realçar la bellesa original.
Aquest tractament té cura de la pell de la cara, per potenciar la teva bellesa original. Accelera la producció de substàncies de rejoveniment (col·lagen, elastina, àcid hialurònic), per a una pell sempre ferma.

Vine a provar-ho sense compromís, a Heura Perruqueria i Estètica t’assessorem i t’aconsellem en tots els serveis de bellesa i benestar personal. Veuràs que tot el que vols aconseguir està al teu abast.