Guanyadors del concurs de Facebook i Instagram de la Seu Comercial

Els/les guanyadores dels concursos de Facebook i Instagram són...

Durant la Campanya de Nadal 2018, la Seu Comercial va realitzar un concurs a les xarxes socials animant a tothom de la Seu d’Urgell a participar-hi fent-se fotografies amb els Tions i els Minairons de la UBSU i compartint-les a Facebook i Instagram.
Tothom qui hi vulgués participar podia fer-ho utilitzant els “hashtags” #tionslaseu2018 #laseucomercial i #monmagiclaseu, i fent-se seguidor dels comptes de la UBSU a les xarxes, fins el dia 5 de gener.

Des de la Seu Comercial volem agraïr la participació i la bona acollida que ha tingut aquest concurs a la ciutat. Hem rebut moltes fotografies que pots veure buscant els hasthags que hem esmentat anteriorment a Instagram.

Finalment, volem comunicar-te que ja tenim guanyadors/es d’aquest concurs!

Fotos guanyadores del concurs de Facebook

Aquestes són les fotografies premiades al concurs de Facebook:

La guanyadora d’un multijoc de taula per tota la família, gentilesa de Pepe y Dalda Joguets, és la Laura Moliné, per la foto premiada dels Tions Màgics.

La guanyadora d’un val del 20% de descompte per tota la temporada d’estiu, gentilesa de Xics Moda infantil i juvenil, és Laura Moliné, per la foto premiada dels Minairons.

Fotos Guanyadores del concurs d’Instagram

Aquestes són les fotografies premiades al consurs d’Instagram:

El perfil social d’Instagram guanyador d’un forfait d’esquí per un dia per a tota la família (màxim 5 persones), gentilesa de la Mancomunitat d’Esquí Nòrdic és “ntrench.

El perfil social d’Instagram guanyador d’un mes gratuït a les instal·lacions d’Urban Sport + una classe de padel + una visita a l’Espai Ermengol, és “ponsarfa”, per la foto premiada de Minairons.

Us felicitem a totes i us agraïm la vostra participació!

Des de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, seguirem fent concursos, sortejos, activitats per a tots els públics, campanyes, promocions i moltes accions més per tal de promocionar el territori i el comerç local.

Si vols estar atent/a a tot el què fem a la Seu, segueix-nos a Facebook i Instagram.