Nous tractaments per a home i dona a Heura Perruqueria i Estètica

A Heura incorporem nous tractaments de bellesa

A Heura incorporem nous tractaments de bellesa per a la cura de la pell de dones i homes de la casa Thalgo.

Thalgo men

Un tractament especialment ideat per la pell masculina, que inclou una exfoliació amb cristalls marins, una digito-presió revitalitzant amb extracte d’alga Bleue Vitale, que ens ajuda a combatre l’estres cel·lular i ens afavoreis la seva renovació i combat els primers signes de l’edat, i per últim una mascareta personalitzada per hidratar, nutrir o be equilibrar  la pell.
heura

Excepció marina

Un Tractament anti-edat enfocat a les senyores, que ens ajuda a redibuixar l’oval, redensificar la pell i reomplir les arrugues. El complexe substitutiu mari és la novetat d’aquest tractament i porta com a principis actius  l’extracte de figuera d’egipte, les hormones naturals d’algues i les cel·lules natives d’Edelweiss. l’Extracte de figuera d’egipte torna la motricitat als fibroblastos, les hormones naturals d’alga augmenten la seva respiració cel·lular. Les cèl·lules natives d’Edelweiss tenen un efecte antioxidant i augmenta el rendiment de les mitocondries, protegint els fibroblastos i la dermis de l’estres ambiental, sobretot de l’exposició crònica als rajos UV.
heura
T’agraden aquests tractaments? Si vols saber-ne més vine a veure’ns a Heura Perruqueria i Estètica o truca’ns al 973 35 17 34.