Heura Perruqueria i Estètica t’ofereix el tractament Endosphères Therapy

Vine a provar el tractament de manera gratuïta

Heura Perruqueria i Estètica t’ofereix un tractament revolucionari de microvibració compressiva contra la cel·lulitis, les contractures musculars, edemes, cicatrius, tendinopaties, cefalea tensiona, pre i post-botox, tonificació del pit i fases post embaràs.

heura perruqueria

AkBody

AkBody és un aparell controlat per un sofisticat ordinador que gestiona les funcions que realitza la peça de mà mòbil, sobre la qual s’instal·la l’aparell cilíndric que alberga les 55 esferes necessàries per a l’aplicació del tractament Endosphères Therapy.

Aquest tractament de qualitat et permet veure resultats a curt termini.

El professional que administra la teràpia disposa de 13 fases diferents en funció del tipus de teràpia escollida, a fi de poder personalitzar el tractament segons la morfologia del pacient. El “joystick” instal·lat sobre la peça de mà permet controlar més còmodament les aplicacions. La pantalla, que es troba sobre el cos de la màquina, és una eina fonamental per a l’operador, ja que indica els paràmetres de gestió necessaris per a realitzar el tractament de forma clara i intuïtiva.

Vine a Heura Perruqueria i Estètica i prova-ho Gratuïtament i sense cap compromís.

AkBody és un producte de Medical Group. Empresa d’aparotologia estètica que compleix amb tots els requisits de seguretat i salut relatius al disseny i fabricació establerts en les directives europees i certificadores més exigents en matèria de seguretat i controladors de qualitat CE.

No estàs sol/a, a Heura t’ajudarem, motivarem i aconsellarem perquè assoleixis els teus objectius.