El Cadí La Seu torna al Palau d’Esports després de la seva gran actuació a la Copa de la Reina.
Per aquest motiu, el club local Sedis Bàsquet i la unió de botiguers organitzem la Jornada UBSU.

Després de l’actuació del Cadí la Seu a la Copa de la Reina a Vitoria, i la victòria a la Fonteta de Sant LLuís de València, rebrem a les jugadores omplint el Palau d’Esports i amb una jornada plena d’activitats que s’aniran intercalant abans, durant i després del partit.

A l’entrada del Pavelló es repartiran banderoles fetes a mà per alguns dels socis de la Unió de Botiguers.

jornada ubsu

Jornada UBSU

Dissabte 16 de març, a partir de les 19:45h

Per tal de reviure la gran fita aconseguida per les noies de l’equip femení de bàsquet, et proposem una jornada plena d’activitats.

  • Abans del partit: Homenatge al pre-infantil femení – Sedis Caditour, per la seva participació a la Txiki Kopa i que es va consolidar com a Fair Play del torneig.
  • 19:45h: Partit Cadí la Seu – Nissan Al-qazeres Extremadura
  • Durant la mitja part del partit: Entrega del premi gentilesa de l’Associació d’Hosteleria de l’Alt Urgell, per al/ la guanyadora del concurs de Radio Seu que es va realitzar en motiu de la participació del Cadí la Seu a la Copa de la Reina.
  • Al finalitzar el partit: Entrega de premis del concurs “Troba les Jugadores” que es va organitzar durant la celebració de la Copa de la Reina.

El cost de l’entrada al Pavelló per a les persones no sòcies de Sedis Bàsquet és de 10€. A la venda a les guixetes del Pavelló.