La UBSU cada setmana a la revista les Mesures

Cada setmana la informació de la UBSU a la revista les Mesures

La Unió de Botiguers ja compta amb un espai propi dins la revista local Les Mesures.

La UBSU

Entrevista al president

El número 576 de la revista les Mesures compta amb una entrevista a Juan Carlos Salsas, president de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell.

A l’entrevista, en Juan Carlos fa una valoració de l’estat actual del comerç a la Seu d’Urgell, i recalca la bona salut del teixit comercial, l’àmplia oferta i la dinamització que es fa a la ciutat gràcies a les inciatives que es duen a terme des de la Unió de Botiguers, entre d’altres.

Els avantatges de fer-se soci de la UBSU

Tal com es remarca a l’entrevista, fer-se soci de la UBSU aporta múltiples beneficis a les empreses del territori. Des de la Unió de Botiguers es fan grans esforços per afrontar els reptes actuals treballant de manera conjunta, s’incrementa la competitivitat del comerç a través de l’organització de campanyes conjuntes. A més la UBSU forma part de la Seu Comercial, associada a l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, fet que fa gaudir als associats de productes  i serveis que aquesta ofereix.

Els clients de la Unió de Botiguers també compten amb avantatges, com descomptes i promocions associades a la participació en campanyes i activitats que la mateixa UBSU organitza, a més de programes de fidelització de clients que s’estan posant en marxa.

Finalment, en Juan Carlos ha volgut acabar l’entrevista afegint que el comerç dona vida a la ciutat, que els clients ho poden trobar tot i a un pas i recordant que comprant a la Seu hi guanyem tots.

Cada setmana podràs trobar novetats i informació sobre el comerç de la Seu a la revista les Mesures.