La UBSU recapta més de 700€ per a la Marató

Des de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell realitzem accions de tot tipus per tal de potenciar el comerç i dinamitzar la ciutat. Però també volem mostrar la nostra cara més solidària.

Des de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell realitzem accions de tot tipus per tal de potenciar el comerç i dinamitzar la ciutat. Però també volem mostrar la nostra cara més solidària.

ubsu recapta més de 700€

Activitats per a la Marató

Durant el mes de desembre, a través del “Perfum de la Seu”, la Seu Comercial va organitzar un taller de creació de perfums a càrrec d’Eduard Ribó, que vàrem anonemar “Crea el teu perfum solidari”. Els participants d’aquest taller, que es va realitzar durant els dies 4 i 12 a l’Espai Ermengol, podien deixar els donatius que anirien adreçats íntegrament a la Marató de TV3.

Una altra activitat que la UBSU va dinamitzar en pro de la Marató va ser la xocolatada solidària, i “crea el teu fanalet” a la Plaça del Codina,  aprofitant l’exposició de llum efímera “La Llum Màgica” del dia 15 de desembre.

Recaptació de la UBSU per a la Marató de TV3

Gràcies a aquestes activitats, i a totes les persones que van participar-hi, des de la Unió de Botiguers de la Seu hem pogut recaptar un total de 716,23€.

L’any vinent tornarem a col·laborar-hi i a animar-vos a tots i totes a participar en aquestes activitats solidàries i alhora inclusives.