A la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell ens agrada que puguis gaudir del Nadal a cada racó de la nostra ciutat. Per això col·laborem conjuntament i amb altres entitats i organitzacions per poder omplir els carrers de la Seu de llum i màgia.
Nadal a la Seu

Llum Màgica

La Llum Màgica és una exposició artística i efímera de llum.
Mitjançant objectes reciclats, espelmes, materials naturals com minerals i plantes i altres objectes decoratius, diversos racons de la Seu s’il·luminen durant les festes nadalenques coincidint amb les activitats del Món Màgic de les Muntanyes.

La Llum Màgica il·luminarà el carrer Major i el carrer Canonges, el dia 1 desembre de 17:30 a 20:30h, coincidint amb la cerimònica d’encesa de llums del Món Màgic. També s’il·luminarà l’Espai Ermengol – Museu de la ciutat, el Passeig Joan Brudieu i Peusa, gràcies a la col·laboració d’aquesta última, l’Associació d’Hosteleria de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’associació de veïns i botiguers del casc antic.
Podràs seguir gaudint de les exposicions efímeres de la Llum Màgica el divendres 7 de desembre, a la Plaça Patalín; el dissabte 15 de desembre, a la Plaça del Codina; el divendres 21 al Carrer Major i el dimecres 2 de gener al Carrer dels Canonges.

Mercat de Nadal de la UBSU

El dia 6 de desembre, coincidint amb el festiu de la Constitució, la Unió de Botiguers ha organitzat un mercat que es situarà al Passeig Joan Brudieu de 10 del matí, a 8 del vespre.
En aquest mercat hi trobaràs tots aquells productes que ofereixen els diferents establiments socis de la UBSU.

Cantada de Nadales

El dia 15 de desembre, i per amenitzar els carrers de la Seu, els alumnes de l’escola Languedor faran diverses cantades de nadales en anglès arreu del Carrer dels Canonges.
Aquesta activitat està organitzada conjuntament entre la Unió de Botiguers, l’associació de veïns i botiguers del Casc Antic i l’Escola Languedor.

Finalment, el dia 21 de desembre l’etabliment Cap i Cua repartirà sort fins a mitja nit. Aquesta administració de loteries situada al número 53 del Carrer Major romandrà oberta fins a les 00h per a totes aquelles persones que no hagin pogut comprar els seus dècims de loteria abans.

Des de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell -UBSU- esperem que pugueu gaudir d’aquestes festes i de les activitats que amb molta il·lusió hem preparat per a tots i totes vosaltres.