Des de la Unió de Botiguers volem promocionar el comerç i la paticipació activa a la Seu d’Urgell. Alhora vetllem per fidelitzar el consum als nostres establiments duent a terme inciatives per afavorir tant als socis de la UBSU com als nostres clients a través de projectes que aportin beneficis a ambdues parts.

Targeta Regal

La targeta regal és una proposta que neix de la necessitat d’oferir quelcom atractiu a aquelles persones que compren a la Seu d’Urgell.
Es tracta d’una targeta física carregada amb 20€ o 50€, per ser bescanviada en qualsevol establiment de la Seu Comercial.

Com aconseguir la Targeta Regal?

Si ets client

Fica’t en contacte amb nosaltres a través del web, indicant el valor de la Targeta (20€ o 50€) i l’establiment on vols recollir-la, per a què sigui més còmode per tu.
Et respondrem amb la màxima celeritat possible.

Si ets empresa

Si ets empresa i vols comprar la Targeta Regal et pots ficar en contacte amb la Seu Comercial, indicant el nom de l’empresa i el valor de la targeta que vols comprar. Ens ficarem en contacte amb tu, per tal de gestionar la compra.

El Perfum de la Seu

El Perfum de la Seu és una iniciativa que neix de la participació ciutadana.
A través de l’empresa local BeYou els socis de la UBSU van dissenyar sis aromes, dels quals a través de la votació de 1.138 persones, es va triar el que coneixem com a “Perfum de la Seu”, una fragància fresca i amb molt contrast, amb tocs afruitats i cítrics barrejats amb sàndal i fusta.

Com aconseguir el Perfum de la Seu?

Si ets client

Com a obsequi per les teves compres, pots obtenir-lo comprant als establiments de la UBSU en els que aparegui el logotip del Perfum de la Seu.

També pots comprar-lo directament als establiments de la UBSU per un valor de 3€.

Si ets empresa

Si ets empresa i vols comprar el Perfum de la Seu et pots ficar en contacte amb la Seu Comercial, indicant el nom de l’empresa . Ens ficarem en contacte amb tu, per tal de gestionar la compra.

Zona Blava gratuïta

Comprar als establiments de la Unió de Botiguers té molts avantatges.
La majoria d’establiments de la Unió de Botiguers es situen al centre de la Seu d’Urgell, on l’aparcament és de zona blava. Amb aquesta proposta la UBSU ofereix un gran benefici als nostres clients que poden aparcar al centre comercial sense haver de pagar la zona blava i la zona verda.

Com aconseguir el tiquet gratuït de la Zona Blava?

Comprant als següents establiments pots demanar el teu tiquet de la zona blava, per valor de 30 minuts gratuïts:
Josmon Esther i Montse
Baldufa moda infantil
Mobles Farràs
Sol i Lluna moda infantil
Carnisseria Boix
Òptica Isern
Avalon
Xics moda infantil
Mari Miguelsanz
Hotelco
Espardenyeria i Llanes ABC
Mobles Buchaca Kibuc
Fuites la Seu – Ca l’Armengolet
Papereria Papers
Comercial Carmen
Carnisseria Charlie
Fusteria Melsió
Cucades
Peruqueria Wendy’s
Mendoza Perruquers
Tot Esports
Pastisseria Vilarrubla
STO La Seu
Rètols 2001
Fruites Rosi
Ritual Look
Capicua
Pepe y Dalda joguines
Bella Corseteria Sitges
Pilar Isern Modes
Perruqueria d’homes Dalila
Lui & Lei
Casa Garxina
Hotel Avenida
Restaurant Paisatges
Restaurant Miscela

Tots els projectes de la UBSU

La Unió de Botiguers vetlla per aconseguir una dinamització activa de l’àmbit local, així com per difondre tots aquells establiments que estan associats, i els seus productes i serveis.

Dins de les actuacions de la Unió de Botiguers, destaquen:

Promoció comerç

Un dels eixos principals d’acció de la UBSU és, llògicament, la promoció dels comerços associats, posant en marxa tot un seguit de activitats: sorteig de la “cistella”, tax-free, talonari de descomptes, vals per restaurants, concursos de radio, rasca-rasca,…
Cal, en aquest punt, la participació de tots els associats a la hora d’aportar noves idees que, si són viables, sense dubte, es portaran a terme.

Mercat de les Oportunitats

Aquesta actuació promocional es realitza, des de l’any 2001, dos cops a l’any: el 14 de març i el 8 de setembre.
Suposa un important factor d’atracció de compradors. Tots surten guanyant: els comerços en fer net de l’última temporada i els clients en comprar a bon preu. Una jornada diferent, festiva i popular que treu les botigues al carrer i ningú no es vol perdre.

Desfilada de Moda

La moda, l’estètica i la perruqueria local tenen el seu punt de trobada a la desfilada de moda que es celebra un o dos cops l’any.
Els comerços que hi participen posen tot l’entusiasme, simpatia, “glamour” i saber-fer en una cita indispensable, on el públic reconeix la feina feta pels comerciants.
En l’última edició s’ha vist la possibilitat de l’encaix d’altres comerços de diferent activitat.

Campanya de Nadal i Reis

La campanya de Nadal i Reis suposa un elevat percentatge de les vendes anuals de les botigues; per això, la UBSU concentra en aquest període un important nombre d’activitats promocionals i serveis altament valorats pels clients dels establiments adherits.
Loteria de Nadal, sorteig de vals de compra, arbres i decoració, concurs aparadors, patges reials, minairons,…

Si vols participar en algun dels projectes que es promouen des de la Unió de Botiguers, fica’t en contacte amb nosaltres.